Ravintolat Kaarina
21.1.2021

Ra­vin­to­lat Kaarina - syö hyvin Kaa­ri­nas­sa

Ar­tik­ke­lis­sa tietoa Kaarinan ra­vin­to­lois­ta

Kaarinassa on monia ravintoloita. Paljon löytyy lounasravintoloita, mutta tässä artikkelissa on tarkoitus kertoa ravintoloista jossa tarjoillaan ruokaa myös iltaisin. On sitten kyse grilliravintoloista tai perinteisistä ruokaravintoloista.


On mahdollista, että joku ravintola on jäänyt pois artikkelista ja pääosin tässä esiintyvät ravintolat perustuvat omiin kokemuksiin. Toivottavasti artikkeli antaa sinulle hyödyllistä tietoa.

Kaa­ri­na­lai­set ra­vin­to­lat- joista kir­joit­ta­jal­la on kokemusta

Kaarinassa on ravintoloita moneen makuun. Löytyy perinteisiä grillejä, sushiravintolaa, kebab-paikkoja ja moderneja keittiöitä. Keskusta-alueelta löytyy myös kiinalainen ravintola. 


On hyvä muistaa, että Turku on ihan vieressä ja siitä syystä varsinaisia iltaravintoloita ei ole isossa määrin.


Alla esittelen muutamia paikkoja arvosteluiden kera.


1. Ravintola Tsing-Tao on kiinalainen ravintola Kaarinan keskustassa. Ravintola tarjoaa suomalaisittain perinteisiä kiinalaisia ruokia. Hintataso on maltillinen. Paikka viihtyisä ja asiakaspalvelu ystävällistä. Tarjolla lounasta ja auki myös iltaisin sekä viikonloppuisin.  Tästä yrityksen kotisivuille.


2. 50/50 Bistro on moderni ravintola Kaarinan Littoisissa.  Tarjolla lounasta, mutta myös annoksia muina aikoina. Ravintola panostaa raaka-aineiden laadukkuuteen ja makuun. Burgerit ja erikoisruuat ovat maistuvia. Tutustu tästä.


3. Sushi-ravintola, Ninja Sushi. Kaarinan keskustassa sijaitseva sushiravintola. Paikan sushit ovat maukkaita ja tarjoavat myös kotiinkuljetusta lähialueille.


4. Sepen Grilli. Perinteinen ja kuuluisa grilliravintola Krossin alueella. Jos haluat syödä "grillimättöä" niin suuntaa tänne. Edulliset hinnat ja isot annokset. Kotisivuille.


5. Ravintola Broadway Piispanristi (Kaarina). Kebabravintola, josta saa myös ostettua pihviannoksia ja muuta listalta. Tarjoaa myös lounasta. Kyseessä hieman tavallisesta poikkeava kebabravintola. Kotisivuille.


6. VG Wok Kaarina. Kas­vis­ruo­ka­ra­vin­to­la Kaarinan keskustassa. Ravintolaketju on laajentunut laajalle ja toimipisteitä on monia. Ravintola tarjoilee todella maukkaita kasvisruokia. Tutustu tästä.


Muut ra­vin­to­lat Kaa­ri­nas­sa

Aiemmin mainittujen lisäksi Kaarinassa on myös Kotipizza, Subway ja Hesburger (useampia). Kebabravintoloita on ympäri Kaarinaa, yhteensä 9. Lisäksi alueen pubit tarjoilevat pubiruokaa, kuten makkaraperunoita ja vastaavia. 


Artikkelin ideana on antaa näkyvyttää alueen ravintoloille. Sillä Kaarinan kokoiseksi paikaksi ruoktarjontaa on reilusti. Muistakaa käyttää paikallisia palveluita, niin saamme jatkossakin nauttia paikallisista ravintoloista.


Katso kartalta ravintoloita Kaarinassa. Ja täältä löydät Foodoran tarjonnan.

Lue myös artikkeli Ho­vi­rin­taan suun­ni­tel­lus­ta ra­vin­to­las­ta...
Sami Elmeranta

Sami Elmeranta

Kaarinalainen isä, kaupungin hallituksen jäsen, kaupunginvaltuutettu  ja sekatyöläinen. Yrittäjyyden puolesta puhuja. Periksiantamaton asenne ja yhteistyökyky vievät minua eteenpäin. 

Yh­teys­tie­dot

Sami Elmeranta

050 346 0444

info@samielmeranta.fi

Katso vi­deoi­ta­ni