Tervetuloa kotisivuilleni 💙

Olen Sami Elmeranta ja asustelen Kaarinassa (Piikkiö) , ikää on mittariin siunaantunut 39. Olen monessa toiminnassa mukana alueella ja osalle naama voi olla tuttu jo ennestään. Minun tärkein tehtävä on olla ISÄ kahdelle ihanalle lapselle. 

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2010 , myyntiä ja markkinointia olen tehnyt vuodesta 2007. Politiikassa mukana aktiivisesti vuodesta 2021. Olen seutuaktiivi joka haluaa olla mukana tekemässä meidän kaikkien elinympäristöstä aina paremman.  

Minuun voit törmätä, niin politiikan, urheilutoiminnan, elinkeinoelämän kuin hyväntekeväisyys- ja vapaaehtoistoimintojenkin parissa. 

Sydän sykkii yhteiskunnallisille asioille ja sille, että Varsinais-Suomi on meille jokaiselle mahdollisuus ja täällä on hyvä olla, asua ja yrittää. 

Työ, yrittäjyys ja aktiivinen elämä ovat  tärkeitä arvoja minulle. Omalla toiminnallani haluan edistää hyvinvointia ja toimia esimerkkinä parhaalla mahdollisella tavalla. 


Muutama sana minusta ja taustastani alla

 


Työelämässä

Työelämässä olen aina ollut tekemisissä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Niin media-alalla, kuin ravintola-alallakin. Tällä hetkellä työskentelen Sanomalla myyntijohtajana. Lue lisää minun työhistoriasta täältä.Politiikassa

Politiikan tekemisen aloitin tosissaan vuonna 2021, kuntavaalien yhteydessä. Tällä hetkellä toimin Kaarinan kaupunginhallituksessa ja valtuustossa. Lisäksi hyvinvointialueella toimin jaostotasolla. Kokoomus on puolueeni. Lue lisää täältä.


Yrittäjänä

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2010 saakka. Välillä päätoimisena, välillä sivutoimisena. Lisäksi olen ollut osakkaana lukuisissa yrityksissä. Tällä hetkellä olen osakkaana kahdessa pk-yrityksessä ja teen satunnaisesti freelancerina koulutus- ja konsultointitöitä.


 

Klikkaa tästä ja tutustu tarkemmin minuun


 

Soita minulle, niin jutellaan lisää!