Tutustutaan lisää?

Vapaa-aikani kuluu vahvasti lasten ehdoilla, kuten osa työajastakin nykyään - kiitos joustavalle työnantajalle siitä. Urheilu on aina kuulunut suuriin intohimoihini, toki vaihtelevalla laajuudella. 

Minut löytää välillä joko futiskentältä, padelin parista tai golfkentältä.  Olen ollut mukana monessa seurassa sekä perustajajäsenenä, että hallitustasolla. Näin olen voinut vaikuttaa seudun liikunta-aktiivisuuteen parhaalla mahdollisella tavalla. 

Minulla on kaksi ihanaa lasta ja asutaan rivitalossa. Jos jotain haluaisin tehdä enemmän niin se olisi ehdottomasti opiskelu. Tällä hetkellä opiskelen mediatuotantoa Turun Ammattikorkeakoulussa. 

Matkustelu on yksi lempiharrastuksistani myös, saa tutustua ihmisiin, eri kulttuureihin ja maihin. Tosin matkustelu vaatii aina aikaa ja rahaa, joten enemmän matkustelen nykyisin virtuaalisesti. Olen siis tällainen hyvinkin tavallinen suomalainen mies. Ja olen aika ylpeä siitä. 💙

Tässä kuvassa on minun lempipaikkani. Silta sijaitsee Piikkiössä.

Tätä et tiennyt minusta (välttämättä)

  • Asetuin ehdolle ensimmäisiin kuntavaaleihin 2021 ja sain ensikertalaisena huikean äänisaaliin.  Ääniä sain 246, joka yllätti itseni lisäksi aika monta muutakin ihmistä. 
  • Olen ollut töissä Ruokavarastossa, koko kauppaketjua ei enää tosin ole. Tämä työ opetti minulle paljon työnteosta. 
  • Poliittiset esikuvani ovat:  Sauli Niinistö ja kansainvälisesti ajatellen Margaret Thatcher.
  • Minusta oli nuorena kovaa vauhtia tulossa nuohooja, isoisäni jalanjäljissä. Minusta ei kuitenkaan ikinä tullut nuohoojaa. 
  • Minulla on 4 sisarusta, kaksi pikkuveljeä, pikkusisko ja isosisko.

 

Tässä muutamia kuvia ihan arkisista jutuista ja minulle tärkeistä asioista.